Πρεμιέρα με σπουδαία νίκη για τις κορασίδες της Παλλήνης στη Β" φάση του πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρεμιέρα με σπουδαία νίκη για τις κορασίδες της Παλλήνης στη Β" φάση του πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 5:13 μ.μ.

IMG_4237-copy

Πρώτη αγωνιστική της Β'φάσης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ σήμερα και ένας δυνατός αγώνας εκτυλίχτηκε στο γήπεδο των Σπάτων.

ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΓΑΙΑ-1 - ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 2-3

Η τοπική ομάδα ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΓΑΙΑ -1 υποδέχτηκε τη γειτονική ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 σε έναν αγώνα για γερά νεύρα. Τα Σπάτα προσπάθησαν αλλά η Παλλήνη για μία ακόμα φορά έδειξε την υπεροχή της και τα κορίτσια της απέδειξαν ότι ξέρουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν τα παιχνίδια. Παρόλο που ο αγώνας ξεκίνησε με νικηφόρο σετ για τους γηπεδούχους, οι αθλήτριες τις Παλλήνης έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους πήραν τα δύο επόμενα σετ. έχασαν το τέταρτο με μικρή διαφορά και φτάνοντας στο τάι μπρέικ δυναμικά πήραν τη νίκη με 2-3. Παρακολουθήσαμε γεμάτα σετ με ωραίες φάσεις, δυνατά καρφιά και θαυμάσια υποδοχή.

Οι 9 στις 9 νίκες για την Παλλήνη αττο το ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν ότι η ομάδα έχει τα κότσια και τις προοπτικές να ανέβει ψηλά. Η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον κ. Γιαμαλή φέρνει αποτελέσματα. Η σημερινή νίκη κράτησε το ηθικό των κοριτσιών ψηλά και επέτρεψε σε αθλήτριες και οπαδούς να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Τα αποτελέσματα των σετ: 25-18, 21-25, 20-25, 25-19 και τάι μπρέικ 12-15

Για την ΠΑΛΛΗΝΗ-1

Αθλήτριες οι Ράντου Δήμητρα. Πατσιλίβα Μαρία (λ). Πατταδοττούλου Κωνσταντίνα (Α). Παλαμάρη Ειρήνη, Χουδάλη Αναστασία. Ιωάννου Ουρανία . Κόκκινου Φωτεινή, Μαντοττούλου Αντιγόνη, Καρυδάκη Κωνσταντίνα. Πουρνάρα Εύα. Οικονόμου Βίκυ και Κασσίτα Μαρία (λ).

IMG_4261-copy

Ο Προπονητής της ΠΑΛΛΗΝΗΣ Δημήτρης Γιαμαλής.

Για τη ΓΑΙΑ-1

Αθλήτριες: Μουγκογιάννη Π. (Α). Σπυροπούλου Γ., Κούτσικου Γ„ Λαδογιάννη Κ„ Φράγκου Κ„ Παιδούλια Β„ Νικόλλι Α„ Παπαδούλη Α. και Λουκά Μ. (Λ),

Προπονητής: Τσάμπης Ξενοφών

Στις θέσεις των Διαιτητών οι Καπάνταης Παναγιώτης και Κατσέας Ευάγγελος.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της ΠΑΛΛΗΝΗΣ εντός έδρας με τον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-1 στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας το Σάββατο 17/1/2015 και ώρα 1θ:00μμ. (Προσοχή έχει αλλάξει η ώρα και ο αγώνας δεν θα γίνει στις 9μμ όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΣΠΑΑΑ). Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να παραβρεθούν και να εμψυχώσουν την ομάδα γιατί σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι σαφώς πιο δύσκολοι. Αθλήτριες και προπονητής μας χρειάζονται όλους στην κερκίδα.

ΠΗΓΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ aparaskevi-images.gr

IMG_4295-copy

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...