Οι ληστές με τους λοστούς χτύπησαν για άλλη μια φορά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι ληστές με τους λοστούς χτύπησαν για άλλη μια φορά

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 5:01 μ.μ.


Nέο χτύπημα της συμμορίας των ληστών με τον λοστό. Θύμα τους αυτή τη φορά ένας φοροτεχνικός στον Άλιμο ο οποίος μαρτύρησε στα χέρια τους ενώ απείλησαν και τον γιο του.Ο νέος πονοκέφαλος της αστυνομίας ακούει στο όνομα...οι ληστές με τον λοστό. Μέσα σε λίγες μέρες έχουν κάνει 3 χτυπήματα σε Αλιμο, Φιλοθέη και Παλαιό Ψυχικό. Επιλέγουν πάντα σχετικά ευκαταστατα θυματα που μένουν σε πολυτελείς μονοκατοικίες.

Πως έγινε το χτύπημα στον Άλιμο

Στις 3.30 τα ξημερώματα 3 κουκουλοφόροι ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του 62χρονου φοροτεχνικού ενώ δύο συνεργοί τους φυλάνε τσίλιες στον εξωτερικό χώρο.

Ανεβαίνουν στον πρώτο όροφο που μένει ο 62χρονος ενώ στο σπίτι βρίσκεται και ο γιος του. Απουσιάζει μόνο η γυναίκα του φοροτεχνικούς που λείπει στο χωριό.

Οι κακοποιοί μπουκάρουν στις κρεββατοκάμαρες και πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο τα θύματά τους. Χτυπάνε με λοστό στο κεφάλι τον φοροτεχνικό που προσπαθεί να αντισταθεί και δένουν τόσο εκείνον, όσο και τον 33χρονο γιο του.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι εφιαλτικές καθώς ο φοροτεχνικός δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα και τραυματίζεται στο μάτι. Κάποια στιγμή μάλιστα παριστάνει πως λιποθυμά για να τους αφήσουν οι ληστές που στο μεταξύ κάνουν άνω κάτω το σπίτι. Είναι η στιγμή που σύμφωνα με την μαρτυρία της κόρης του στο Newsit, ένας από τους ληστές του δίνει ένα ποτήρι νερό.

Στη συνέχεια οι αδίσκακτοι κακοποιοί αφού έχουν πάρει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι του πρώτου ορόφου, κατεβαίνουν στο ισόγειο όπου βρίσκεται το γραφείο του φοροτεχνικού και το κάνουν φύλο και φτερό για να βρουν και εκεί χρήματα. Αμέσως μετά επιχειρούν να μπουν και στο ισόγειο διαμέρισμα όπου μένει η 27χρονη κόρη του φοροτεχνικού. Ομως χτυπά ο συναγερμός και οι δράστες το βάζουν στα πόδια.

Ο φοροτεχνικός νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή:newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...