Παλλήνη: Εγκαίνια και Ομιλία Πάνου Καμμένου - Βίντεο | Φωτογραφίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Εγκαίνια και Ομιλία Πάνου Καμμένου - Βίντεο | Φωτογραφίες

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 | 11:40 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.09 23.38 - 002

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του Εκλογικού τους Κέντρου στην Παλλήνη Αττικής.

«Από την πρωτεύουσα της Ανατολικής Αττικής, την Παλλήνη, στέλνουμε μήνυμα για την απελευθέρωση της χώρας την αποκατάσταση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», τόνισε απόψε στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος.

Magical Snap - 2015.01.09 23.37 - 001

Μιλώντας στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Κινήματος, είπε ότι στέλνει μήνυμα σε όλη την χώρα. «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβούνται τίποτα. Οι κατακτητές φοβούνται. Εκείνοι που σκλάβωσαν τον τόπο αυτό πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες. Η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η αλήθεια την οποία επικαλείται βρίσκεται στα σκληρά μέτρα και τις πολιτικές που εφάρμοσε υποστηρίζοντας ότι έχει εξαθλιωθεί η μεσαία τάξη, έχει σταματήσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα.

«Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αυτή, έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση. Η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ακόμα ότι «αυτή η κυβέρνηση εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό με μια πολιτική που δεν βγαίνει πουθενά».
Όπως επίσης επεσήμανε ακόμη οι ίδιοι Ευρωπαίοι ομολόγησαν ότι έκαναν λάθος στην Ελλάδα, έκαναν λάθος φάρμακο που όπως είπε σκοτώνει τον ασθενή.

Τελειώνοντας, ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, σημειώνοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουν καταθέσει ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα!

Δείτε την ατάκα του πάτερ Δημήτρη και τον πρόλογο του προέδρου του Συντονιστικού Παλλήνης, Βαγγέλη Αλιφέρη…

Αύριο Σάββατο, θα δημοσιευθεί και το βίντεο της ομιλίας του Πάνου Καμμένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

και ο Καζάκης στους Ανεξάρτητους Ελληνες...............

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...