Ο Σύλλογος “ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Σύλλογος “ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 1:46 π.μ.

P1112218

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 11.01.2015 ο σύλλογος “ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ” στα γραφεία του.
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και της προέδρου κας Μαρίας Λεβειδιώτη.

Κάποιοι προσπάθησαν να “χαλάσουν” αυτή την όμορφη εκδήλωση αλλά το χαμόγελο η καλή διάθεση η ζεστή φιλοξενία της προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου δεν τους το επέτρεψε.

Την παράσταση έκλεψε η χορωδία του 1ου γυμνασίου Παλλήνης με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που μας πρόσφερε.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος κος Ζούτσος Αθανάσιος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μερτύρης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Λιακόπουλος Άγγελος η αντιδήμαρχος κα Κουνενάκη Ειρήνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Παναγιώτης Κάλανδρος, κος Γιώργος Καρατζάς, κος Κώστας Μπάκας κος Δημήτρης Μπαξεβάνης, κος Κωστής Σμέρος, ο πρώην δήμαρχος Παλλήνης, κος Σπύρος Κωνσταντάς,  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης κος Νίκος Παπανικολάου, και οι τοπικοί σύμβουλοι κος Γιάννης Τιλκιτζής κος Διογένης Μπριλάκης και κος Μιχαήλ Μέρμηγκας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...