Καίτη Θεοχάρη: Σήμερα παρά ποτέ πρέπει να συνταχθούμε με τις δυνάμεις της ανατροπής ,τις δυνάμεις της ελπίδας ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καίτη Θεοχάρη: Σήμερα παρά ποτέ πρέπει να συνταχθούμε με τις δυνάμεις της ανατροπής ,τις δυνάμεις της ελπίδας !

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 | 8:31 π.μ.

Φίλοι και φίλες κατεβαίνω στις Εθνικές εκλογές με μόνο γνώμονα την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας όλων αυτών των ανθρώπων που περιθωριοποιήθηκαν από τις πολιτικές του μνημονίου και της τρόικας στον χώρο της υγειάς ειδικά των ασθενών με χρόνια και σπάνια νοσήματα ,των παιδιών και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που έχουν υποστεί όλες τις συνέπειες της κατάρρευσης της δημόσιας υγείας και όλων των δημόσιων δομών.!
Προτεραιότητα του Σύριζα είναι η Δημόσια Υγεία και περίθαλψη! Τα εκατομμύρια ανασφάλιστοι που παραμένουν εκτός συστήματος Δημόσιας Υγείας! Σήμερα παρά ποτέ πρέπει να συνταχθούμε με τις δυνάμεις της ανατροπής ,τις δυνάμεις της ελπίδας !
Μας μένουν μόνο λίγες μέρες !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

10917420_923433557668846_2445704719698706464_n

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...