Παλλήνη: Αν αγαπάς τον Δήμο σου, τότε ξεκίνησε απο τη γειτονιά σου (Γράφει ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Αν αγαπάς τον Δήμο σου, τότε ξεκίνησε απο τη γειτονιά σου (Γράφει ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 | 10:10 μ.μ.


Ο κος Δημητρόπουλος Παναγιώτης

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με προτάσεις για διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων στο δήμο μας απο τον πρόεδρο συλλογου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικου σχολείου Παλλήνης και συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας κο Δημητρόπουλο Παναγιώτη "έπιασε το ραντάρ" του ΠΑΛΛΗΝΗPRESS και σας τις παρουσιάζουμε όπως ακριβώς είναι διατυπωμένες στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης...

Αν αγαπας τον Δημο σου, τοτε ξεκινησε απο τη γειτονια σου.
Στασου στο πλαι του και οχι απεναντι του ..
Διοτι το μελλον του τοπου μας, το αυριο των παιδιων μας ειναι υποθεση πρωτιστως αυτοδιοικητικη. Δεν ειναι απλα υποθεση καποιων. Ειναι υποθεση ολων μας.
Στην αυτοδιοικηση αυτη, κανεις δεν περισσευει.


Προταση#1

Πολιτισμος.
Φεστιβαλ θεσμος, Παιδικης Λογοτεχνιας και Παραμυθιου. 
Θα ηθελα στον δημο μου να διοργανωθει Φεστιβαλ παιδικης λογοτεχνιας και παραμυθιου. Για τρεις μερες, Συγγραφεις παιδικης λογοτεχνιας, Τοπικη Αυτοδιοικηση, Ενωση γονεων , Ενωση παιδαγωγων. Απο κοινου με τα παιδια μας να ντυσουμε τη πολη μας με πλοκη και δρωμενα, βγαλμενα απο ενα παραμυθι το οποιο θα μπορει να αλλαζει θεματογραφια καθε χρονο. Μεσα απο θεατρικη, μουσικη επενδυση. Αλλα και απο μια διαγωνιστικη συγγραφη παραμυθιου απο τα ιδια τα παιδια και παντα μεσα απο την ευγενη αμμυλα. Νικητης θα ειναι ο Πολιτισμος και μονον αυτος !!



Προταση#2


Πολιτισμος, Θα ηθελα στη Πολη μου
Θεατρικο - Μαθητικο- Φεστιβαλ.
Σχολεια β'μιας εκπαιδευσης, Τοπικη αυτοδιοικηση, Ενωση Γονεων, Ενωση παιδαγωγων και πρωτιστως τα παιδια μας σε επιπεδο Λυκειου, ολους απο κοινου Πρωταγωνιστες στο σανιδι της αλληλεγγυης και της ευγενους αμμιλας. Μια εβομαδα θεατρικων παραστασεων των εν λογο σχολειων με ανταλακτικο εισητηριο ειδων πρωτης αναγκης και διατροφης, προσφορας και αλληλεγγυης για να μην πεσει ποτε η αυλαια του ανθρωπισμου -πολιτισμου της πολης μας.


Προταση#3

ΤΟ EIMAIL ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
Θα ηθελα στο Δημο μου να εφαρμοστει πιλοτικα ηλεκτρονικη υπηρεσια η οποια θα εχει απο σημερα μια βαση προσωπικων δεδομενων (eimail) οπου διαμεσου αυτου να πραγματοποιουνται ολες οι γραφειοκρατικες υποθεσεις μεταξυ δημου και δημοτη. Ο δημοτης να μπορει να κατεχει το προσωπικο του eimail απο την ημερα κιολλας της γεννησης του με τη δηλωση του δηλ στο οικειο ληξειαρχειο γεννησης του. Οπως π.χ με το ΑΜΚΑ. Διαχειριστες του eimail αυτου μεχρι και την ενηλικιωση του οι γονεις του. Και διαχειρηστης ο ιδιος μετα την αποκτηση της αστυνομικης του ταυτοτητας. Σε ευλογο λοιπον χρονικο διαστημα οι δημοτες θα μπορουν ολοι να εξυπηρετουντο ηλεκτρονικα απο το δημο. Δινωντας ετσι ενα τελος στην συνεχη και χρονοβορα επισκεψη του στο αρμοδια γραφεια του δημου, με οτι συνεπαγεται αυτο.. 

Χτιζεις με υλικα του σημερα, ενα καλυτερο Αυριο !!


Δημητροπουλος Παναγιωτης, Συγγραφεας παιδικης λογοτεχνιας και παραμυθιων με Σπουδες στον Ελληνικο Πολιτισμοπρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικου σχολείου Παλλήνης.



Από την παρουσίαση του βιβλίου του "ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ"

στα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών ΚΑΤΣΕΛΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...