Απίστευτο: Η ΝΔ έβγαλε δελτίο Τύπου για τον Λαζόπουλο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απίστευτο: Η ΝΔ έβγαλε δελτίο Τύπου για τον Λαζόπουλο!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 11:03 μ.μ.


Δελτίο Τύπου ακόμη και για τον κωμικό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο έβγαλε η ΝΔ, ανακηρύσσοντάς τον σε πολιτικό συνομιλητή.

Το ίδιο κόμμα που λίγες μέρες πριν, εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά στη Γαλλία, υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΤΥΠΟΥ, μετά τα θλιβερά γεγονότα με τις δολοφονίες των δημοσιογράφων και σκιτσογράφων του Γαλλικού περιοδικού!

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινοβραδινή εκπομπή του κ. Λαζόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2010-2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».


madatoforos.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...