ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 | 9:47 μ.μ.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΚΡΑΝ

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Βούλα, κλείδωσαν τη μητέρα...
και τα τρία ανήλικα παιδιά στο μπάνιο και αφού άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα εξαφανίστηκαν σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ξενίας, βρισκόταν η μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν την οικογένεια γνώριζαν ότι ο σύζυγος απουσίαζε και συνεπώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Αθόρυβα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τρύπωσαν στο διαμέρισμα. Όμως κάποιοι θόρυβοι έκαναν τα παιδιά και τη μητέρα να ξυπνήσουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Αυτοί, χωρίς να χάσουν χρόνο τους οδήγησαν στην τουαλέτα και αφού τους κλείδωσαν πέρασαν στην επόμενη φάση του σχεδίου αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Με λεία μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα βγήκαν έξω και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα και το modus operandi των ληστών, εκτιμούν ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στη συμμορία των Γεωργιανών που σιδερώνουν τα θύματά τους αλλά για άλλη ομάδα εισβολέων που δραστηριοποιούνται στη ζώνη των νοτίων προαστίων.
 

http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_7.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...