Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: ''Δεν έχουμε άλλη ΕΠΙΛΟΓΗ, πάμε μπροστά με ΠΙΣΤΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: ''Δεν έχουμε άλλη ΕΠΙΛΟΓΗ, πάμε μπροστά με ΠΙΣΤΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 5:33 μ.μ.

Να είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας τους μνημονιακούς νόμους δεν επιδιώκει την επιστροφή στο 2009. Γιατί απλούστατα η κατάσταση της χώρας την εποχή εκείνη, όπως είχε διαμορφωθεί από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οδήγησε στα μνημόνια και στην καταστροφική πορεία μας τα πέντε τελευταία χρόνια.

1) Σταματάμε εδώ τον κατήφορο της χώρας.

2) Αντιμετωπίζουμε την ανθρωπιστική κρίση άμεσα (προγρ. Θεσσαλονίκης) με συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

3) Αρχίζουμε χωρίς καθυστερήσεις την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκτός του τουρισμού όλες οι οικονομικές δραστηριότητες οδεύουν προς εξαφάνιση. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αποκτήσει επιτέλους την δική της στέρεη παραγωγική βάση.

4) Προχωράμε άμεσα, και εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καθυστέρηση, στην ριζική αναδιάρθρωση του Κράτους και γενικότερα του Δημοσίου Τομέα με κόψιμο του ομφάλιου λώρου μεταξύ μεγάλων οικονομικών συμφερόντων Μ.Μ.Ε και πολιτικής.

- Μεγάλη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης με απόλυτα κριτήρια την διαφάνεια, την αξιοκρατία, την κοινωνική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του κεντρικού κράτους.

- Ανατροπή της σχέσης Κέντρου- Περιφέρειας. Η εξουσία, οι δράσεις, οι επιλογές σε μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη, πρέπει να περάσουν στην Αυτοδιοίκηση. Όχι στη σημερινή αλλά σε μια βαθιά αναδιαρθρωμένη δημοκρατική - αποτελεσματική Αυτοδιοίκηση. Οι Περιφέρειες και κυρίως οι Δήμοι πρέπει να γίνουν τα κύτταρα δημόσιας εξουσίας, θεσμοί, άμεσα ελεγχόμενοι από τους πολίτες γιατί είναι δίπλα τους, μπορούν να παρεμβαίνουν άμεσα και καθημερινά. Το κράτος να διατηρήσει το επιτελικό - συντονιστικό του ρόλο. Όλες οι άλλες αρμοδιότητες και πόροι πρέπει σταδιακά με συνέπεια και αποφασιστικότητα να μεταφερθούν στη βάση του πολιτικού - διοικητικού μας συστήματος. Μόνο τότε υπάρχει ελπίδα πραγματικής αλλαγής, βαθιάς ριζωμένης στο λαό μας που πρέπει να είναι συνέχεια σε εγρήγορση και συμμετοχική παρουσία. Η κινητοποίηση των πολιτών είναι η εγγύηση ότι τα οράματά μας θα γίνουν πραγματικότητα, ότι θα ανοίξουμε νέους ελπιδοφόρους δρόμους για την Αναγέννηση της χώρας..

Γιατί άλλη επιλογή δεν έχουμε!!!

Πάμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία.


ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...