ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλοντυμένο ζευγάρι που εξαπατά - ΜΗΝ ανοίγετε την ΠΟΡΤΑ ίσως τύχει σε κάποιον!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλοντυμένο ζευγάρι που εξαπατά - ΜΗΝ ανοίγετε την ΠΟΡΤΑ ίσως τύχει σε κάποιον!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 8:33 μ.μ.

pallinipress

Το ζευγάρι ακολούθησε τον γνωστό τρόπο ζητώντας από τη γυναίκα χρήματα που δήθεν τους χρωστούσε ο γιος τους... Εκείνη όμως δεν τους πίστεψε, απείλησε ότι θα πάρει την αστυνομία και οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 12 και μισή στη Λαμία.
Οι δράστες, ένας άνδρας γύρω στα 65 και μία γυναίκα περίπου 55 ετών καλοντυμένοι, σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι της κυρίας. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και περίμενε να δει τι θα κάνουν.
Αφού κοιτούσαν το σπίτι, μετά από λίγο απομακρύνθηκαν. Οι περίεργες κινήσεις τους προκάλεσαν το ενδιαφέρον της κυρίας που βγήκε αμέσως έξω για να δει τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες όμως οι απατεώνες είχαν φροντίσει να βγάλει.
Μετά από περίπου μισή ώρα οι δράστες επέστρεψαν και χτύπησαν το κουδούνι.
Η κυρία που είχε δει ποιοι ήταν απάντησε αμέσως.
Τότε της είπαν πως ο γιος της, που είναι επιχειρηματίας στη Λαμία τους χρωστούσε χρήματα και εκείνη θα έπρεπε να τους τα δώσει. Χωρίς να τα χάσει τους απάντησε ότι για να πάρουν τα χρήματα θα έπρεπε να πάνε στο μαγαζί και να μιλήσουν με το γιο της.
Οι δράστες, που ήταν καλά ενημερωμένοι, της είπαν ότι είχαν ήδη πάει στο κατάστημα και ο γιος της τους έστειλε εκεί γιατί ήταν μαζί του ο πατέρας του που δεν ήξερε για το χρέος. Της ζήτησαν μάλιστα να τους ανοίξει τη πόρτα για να συζητήσουν το θέμα.
Ευτυχώς η γυναίκα κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνες και όχι μόνο δεν άνοιξε την πόρτα αλλά τους απείλησε πως θα τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
Αυτό βέβαια τους τρόμαξε και εξαφανίστηκαν χωρίς άλλη κουβέντα.
Οι δύο απατεώνες μπορεί να παραμένουν στην περιοχή γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα από τα ηλικιωμένα άτομα.

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...