Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Ατλαντίδος στο Καπανδρίτι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Ατλαντίδος στο Καπανδρίτι

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 | 11:19 μ.μ.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Ατλαντίδος στο Καπανδρίτι επί της τοπικής ομάδας, η οποία ήταν ελαφρώς καλύτερη στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 17’ με ωραιότατο τέρμα από πλασέ του Λεντιάν Αλιάι (1-0).

Στο β’ μέρος, η Ατλαντίς βελτιώθηκε, διατήρησε την υπεροχή και «γύρισε» το παιχνίδι! Στο 55’ ύστερα από πάσα-σφήνα, ο Τσαδήμας ισοφάρισε με κοντινό σουτ πλασέ (1-1).

Λίγο αργότερα (68’) με νέο γωνιακό πλασέ του Μπαμπαλούκα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-2.

Δεν υπήρξε σοβαρή αντίδραση των γηπεδούχων στο υπόλοιπο διάστημα αλλά η Ατλαντίς είχε δοκάρι σε σουτ του Χατζηκοκολάκη στο 90’.

Διαιτητές: Προδρομίδης – Δουλγεράκης, Γουργιώτης.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Νικολόπουλος, Πέτρου, Σίνας, Ν. Μελιράς, Φίλ. Σδράλιας, Αλιάι, Παπαθανασίου (88’ Μαντάς), Σελίστα (27’ Στέφ. Σδράλιας), Ειρ. Αθανασόπουλος.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Κάκαρης (83’ Χατζηκοκολάκης), Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Χαμπέρης, Μπερέτης, Τσαδήμας, Δριλάκης, Μπάμης (69’ Μετόχου), Παππάς (55’ Πάντος).

http://neaepsana.blogspot.gr/2015/01/12.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...