Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών και κλεπταποδόχων από την Ασφάλεια Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών και κλεπταποδόχων από την Ασφάλεια Παλλήνης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 | 7:09 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.10 18.18 - 004

Έκλεβαν εξαρτήματα και ανταλλακτικά μοτοσυκλετών από γνωστή επιχείρηση στην Παλλήνη!

Στην εξάρθρωση ολόκληρης σπείρας που αποτελούνταν από διαρρήκτες και κλεπταποδόχους, εξιχνίασε η Ασφάλεια Παλλήνης.

Αναλυτικά η υπόθεση.

Πριν λίγες εβδομάδες, γνωστός επιχειρηματίας της Παλλήνης, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και κατήγγειλε σειρά κλοπών, προσκομίζοντας μάλιστα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης, στα οποία διακρίνεται ο διαρρήκτης, κατ εξακολούθηση να εισέρχεται στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης, αφαιρώντας μεγάλης αξίας ανταλλακτικά και εξαρτήματα μοτοσικλετών!

Από εκείνη τη μέρα, οι ιδιοκτήτες μαζί με την Ασφάλεια της περιοχής, παρακολουθούσαν επισταμένα την δραστηριότητα στο χώρο, ώσπου τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/01, ο δράστης επανήλθε με σκοπό να προβεί σε ακόμα μια διάρρηξη.

Ο διοικητής της Ασφαλείας Παλλήνης κ.Στεφανόπουλος Μπάμπης μαζί με την δύναμη του τμήματος και σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, μετέβησαν στο χώρο και συνέλαβαν επ αυτοφώρο τον δράστη, χωρίς ο τελευταίος να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, αφού αιφνιδιάστηκε από την άψογα στημένη επιχείρηση. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο δράστης κρατούσε ένα σκεπάρνι για να το χρησιμοποιήσει, αλλά δεν πρόλαβε!

Κατά την ανάκριση ο δράστης ομολόγησε την ενοχή του, μάλιστα απαρίθμησε τις φορές που είχε διαπράξει κλοπές στον χώρο, οι οποίες ήταν 8 τον αριθμό! Επίσης, ομολόγησε τα σημεία που πουλούσε τα κλοπιμαία (στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης) και τους συνεργούς του.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ΠΑΛΛΗΝΗPRESS με στιγμιότυπα του δράστη την ώρα διάπραξης της κλοπής.

Μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 4 άτομα. Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS γνωρίζει τα στοιχεία των συλληφθέντων αλλά δεν τα δημοσιεύει, αφού η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και διερευνάται αν οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πολύ σημαντική η επιτυχία για την Ασφάλεια Παλλήνης και ιδιαίτερα για τον διοικητή κ.Στεφανόπουλο, ο οποίος με την εμπειρία του αλλά και με την άψογη συνεργασία που είχε με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, εξάρθρωσαν μια σπείρα η οποία έχει διαπράξει πλήθος αδικημάτων στην ευρύτερη περιοχή!

Magical Snap - 2015.01.10 18.16 - 001Magical Snap - 2015.01.10 18.17 - 002Magical Snap - 2015.01.10 18.18 - 003Magical Snap - 2015.01.10 18.18 - 004Magical Snap - 2015.01.10 18.19 - 005

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...