Μπάκας: Η αποχέτευση που γέμισε με υποψήφιους βουλευτές το δημοτικό συμβούλιο και το κοινό ψήφισμα… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μπάκας: Η αποχέτευση που γέμισε με υποψήφιους βουλευτές το δημοτικό συμβούλιο και το κοινό ψήφισμα…

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 | 4:57 μ.μ.


Στην “ευχετήρια” πρόσκληση του δημάρχου Παλλήνης για το πρόβλημα της αποχέτευσης, που στην τρίτη του θητεία έκρινε σκόπιμο να συζητηθεί 10 ημέρες πριν τις εκλογές, ανταποκρίθηκαν ως αναμενόταν ουκ ολίγοι υποψήφιοι!

Το αποχετευτικό, το σοβαρότερο και ένα από τα παλαιότερα προβλήματα που βασανίζει την περιοχή μας, με τέτοιους χειρισμούς μετατρέπει σε προεκλογικό έδαφος για καλλιέργεια εντυπώσεων το αυτοδίκαιο αίτημα δεκαετιών των δημοτών!

Τόσο ο Κώστας Μπάκας προσωπικά,

όσο και η παράταξη μας

Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" έχει από καιρό επισημάνει τα πολλαπλά λάθη στους χειρισμούς του παρελθόντος.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές τη διαφωνία μας με τη στάση της παρούσας δημοτικής αρχής, όπως επίσης και με τον τρόπο που επιλέχθηκε να συζητηθεί και αυτή τη φορά το θέμα!

Δεν μπορούν τέτοια ζητήματα να αποτελούν αντικείμενο μικροπολιτικών και για το λόγο αυτό και ο καταλογισμός ευθυνών πιθανόν αποκτά πολύ μικρό ενδιαφέρον μπροστά στη σημαντικότητα του ζητήματος για τους δημότες της Παλλήνης!

Για το λόγο αυτό συμφωνούμε στην ανάγκη για την ύπαρξη μιας κοινής γραμμής που θα ενισχύει τη θέση και τη θέληση για πρόοδο στο ζήτημα της αποχέτευσης και καταδικάζουμε και εμείς μέσα από την έκδοση ψηφίσματος που αποφάσισε χθες (15/1) το Δ/Σ του δήμου Παλλήνης την “άρνηση του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπογράψει την έγκριση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας του ΚΕΛ Ψυτάλλειας ώστε να συμπεριληφθεί και το υπόλοιπο μισό του Δήμου Παλλήνης”.

Θέλουμε από τη “νέα κυβέρνηση που θα προκύψει των εκλογών την αποτελεσματική συνεργασία της για την ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου”.

Το ζήτημα της αποχέτευσης ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσει για ολόκληρο το Δήμο και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί προτεραιότητα ΟΛΩΝ χωρίς παρεκκλίσεις, οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να αποδυναμώνουν τη δυναμική της θέλησης των Δημοτών για την επίλυση του θέματος!

Τα ψήφισμα προς τον υπουργό Κο.Μανιάτη κατέθεσαν σήμερα ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Θ.Ζούτσος και οι αρχηγοί των παρατάξεων κκ.Κ.Μπάκας και Π.Μερτύρης με το οποίο ζητούν την άμεση υπογραφή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων η οποία θα δώσει ουσιαστικά το πράσινο φως στην επίλυση της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης.

Η παράταξη μας πιστή στην αρχή ότι στα μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα της πόλης μας θα πρέπει όλοι να κινούμαστε από κοινού, στήριξε εξαρχής το ψήφισμα ως μέσο πολιτικής πίεσης προς τον υπουργό κο.Μανιάτη ώστε να υπάρξει λύση στο σημαντικό ζήτημα της αποχέτευσης.

Γνωρίζουμε καλά το θέμα! Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα που έχει! Γνωρίζουμε καλά τι έχει γίνει μέχρι σήμερα! Γνωρίζουμε καλά και τον τρόπο που απαιτείται για να προχωρήσει και γνωρίζουν και όλοι πλέον καλά ότι δεν συγχωρούνται άλλα λάθη…

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...