Δημοσκόπηση ALCO: Ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει το νήμα. Εκτός ΑΝΕΛ και ΚΙΔΗΣΟ. Απώλειες το ΠΑΣΟΚ. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημοσκόπηση ALCO: Ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει το νήμα. Εκτός ΑΝΕΛ και ΚΙΔΗΣΟ. Απώλειες το ΠΑΣΟΚ.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 | 11:10 π.μ.



Κλειδώνει η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάζει σήμερα το Ποντίκι και η διαφορά των δύο κομμάτων ξεπερνά κατά πολύ το όριο του στατιστικού λάθους και ανέρχεται στο 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ κό­βει πρώτος το νήμα με 32,4% και ακολουθεί η Ν.Δ. με 28,9%, το Ποτάμι κερδίζει οριακά την τρίτη θέση με 5,3%, ενώ επόμενο κόμμα καταγράφεται η Χρυσή Αυγή με 5,2%. Το ΚΚΕ μοιάζει να πιέζεται από το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 4,2%, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγράφει κι άλλες απώλειες συγκεντρώνοντας 3,7%.

Εκτός Βουλής εμφανίζονται και στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση οι ΑΝΕΛΛ με 2,7% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%.

Η πόλωση στην κορυφή, όπως την παρακολουθήσαμε την τελευταία εβδομάδα και παρά την εκστρατεία φόβου που εξα­κολουθεί να εξαπολύει η Ν.Δ., φαίνεται να ενισχύει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το 31,6% που κατέγραψε στη δημοσκόπηση την προηγούμενη εβδομάδα ανεβαίνει στο 32,4% (αύξηση 0,8%), ενώ η Ν.Δ. από το 28,6% φτάνει στο 28,9% (και εμφανίζει αύ­ξηση μόλις 0,3%).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...