«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»: 36 χρόνια προσπάθειας και προσφοράς - Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»: 36 χρόνια προσπάθειας και προσφοράς - Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 | 12:07 π.μ.

Magical Snap - 2015.01.22 00.06 - 002

“21η Ιανουαρίου”

Αγαπητά μέλη συντοπίτες - φίλοι,


Η 21η Ιανουάριου κάθε χρόνο είναι ιδιαίτερα συγκινητική για όλους εμάς (τόσο για το Δ.Σ., όσο και για τα μέλη και τους φίλους τους Συλλόγου μας), καθώς την 21η Ιανουάριου 1979 υπογράφηκε το καταστατικό μας. Στη διάρκεια των ετών από το 1979 πολύτιμες ώρες από προσωπικό χρόνο αφιερώθηκαν σε ένα κοινό όραμα για βελτίωση της καθημερινότητας, ανάπτυξη και εξωραϊσμό της περιοχής, σύσφιξη των σχέσεων των μελών του Συλλόγου και όχι μόνο αυτών μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, καθώς και πολιτιστικών παρεμβάσεων, ενώ πάντα ήταν ψηλά στους στόχους μας η δημιουργία πεδίου για επικοινωνία, εθελοντικές πράξεις, δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικοποίησης.

Σε ένα σύντομο κείμενο δε χωράνε να αποτυπωθούν όλες εκείνες οι δράσεις που έγιναν σε περιόδους με πολύ λιγότερα μέσα, αλλά και όσες εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στη σημερινή εποχή. Το σίγουρο είναι πως πάντοτε και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες υπήρχε η θέληση και βρισκόταν ο χρόνος για να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να μοιραστούμε αγωνίες, οράματα και κοινές ελπίδες και να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πίστα να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών, της αγάπης και της εμπιστοσύνης όλων των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας! Η προσπάθεια είναι κοινή και δεν περισσεύει κανείς!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,


το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου
«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»

211

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...