Μερική - προσωρινή τροποποίηση της Λεωφ. Γραμμής 306, κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας στη Λ.Σπάτων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερική - προσωρινή τροποποίηση της Λεωφ. Γραμμής 306, κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας στη Λ.Σπάτων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 9:10 π.μ.

pallinipress

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής Λουτρού προς το κέντρο της Παλλήνης, ενώ θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας στη Λεωφόρο Σπάτων, το δρομολόγιο της γραμμής 306, τροποποιείτε μερικώς και προσωρινώς, από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 και για όσο θα διαρκέσουν τα έργα.

306 - διαδρομή προς τέρμα:

Από Παπαγγελάκη, συνέχεια Λ.Λεονταρίου, δεξιά Λ.Σπάτων, αριστερά Εθν.Αντιστάσεως, συνέχεια ως έχει.

Ιδρύεται προσωρινή στάση επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως σε απόσταση 50 μ. από τη διασταύρωση με τη Λ.Σπάτων.

Εγκαταλείπονται οι στάσεις: Γέφυρα, 3η Παλλήνη, 4η Παλλήνη, Παλλήνη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, θα τοποθετηθούν τόξα πορείας στα σημεία αλλαγής της διαδρομής, αλλά και ενημερωτικές πινακίδες στις στάσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...