Χαρίζονται 200.000 στεγαστικά δάνεια – Ποιοί είναι οι τυχεροί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαρίζονται 200.000 στεγαστικά δάνεια – Ποιοί είναι οι τυχεροί

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 9:23 μ.μ.



Οι τράπεζες ετοιμάζονται άμεσα να διαγράψουν στεγαστικά δάνεια διακοσίων χιλιάδων νοικοκυριών πατώντας πάνω στη ρύθμιση για τα ''κόκκινα'' δάνεια που ισχύει από την Πρωτοχρονιά.

Καλά είναι τα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά καθώς οι τράπεζες ετοιμάζονται να διαγράψουν τα στεγαστικά τους δάνεια, όπως αποκαλύπτει το Capital.

Ειδικότερα οι διαγραφές δανείων θα γίνουν σε περίπου 200.000 νοικοκυριά που βρίσκονται σε οριστική αδυναμία να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Το κόστος της διαγραφής, που θα φτάσει στα 2 δισ. ευρώ, θα το επωμιστούν αρχικά οι τράπεζες.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η διαγραφή αυτή των δανείων έχει ήδη εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Συνεπώς οι ελληνικές τράπεζες θα πάρουν τα απαιτούμενα 2 δισ. ευρώ από τα διαθέσιμα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

madata.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...