Νέο Δ.Σ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέο Δ.Σ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 12:22 π.μ.

pallinipress

Σας ανακοινώνουμε την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 23ης Δεκεμβρίου 2014 στο 1ο Γυμνάσιο Γερακα, όπως συστάθηκε σε σώμα την 18η Ιανουαρίου 2015:

Πρόεδρος :Δημητροπούλου Χατζηγιάννη Δήμητρα
Αντιπρόεδρος :Λαγού Κρητικού Βασιλική
Γεν.Γραμματέας :Αδαμαντιάδης Παναγιώτης
Ταμίας :Δρυλλακη Μαργέτη Πηνελόπη
Μέλη :Αρμενιακου Κυρίτση Νατάσα
Καπλερή Βασιλική
Τσαλκιτζη Ευα
Επίσης εκλέχτηκαν :
Α) Ένωση Γονέων :Αργειτης Βασίλης
Δημητροπουλου Χατζηγιαννη Δήμητρα
Β)Σχολική Επιτροπή :Καπλερη Βασιλική
Τσαλκιτζη Ευα
Γ) Εξελικτική Επιτροπή :Αργείτης Βασίλης
Μαργαρώνη Μάρθα

Με μεγάλη τιμή και χαρά, όλο το νέο Δ /Σ, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που του δίνετε η ευκαιρία να σας εκπροσωπήσει σε ένα τόσο σπουδαίο σχολείο με τόσο άξιους καθηγητές, που το προβάλουν καθημερινά μέσα από την δουλειά τους διακρίσεις-βραβευσεις μαθητών όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τα πολιτιστικά, εκπαιδευτικά προγράμματα που παρουσιάζουν κάθε χρόνο σε συνεργασία με τα παιδιά μας, βάζοντας σωστά θεμέλια στην εκπαίδευση και στην κοινωνική μόρφωση τους.Τέλος θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την στήριξη και την βοήθεια σας, από τους γονείς, τους μαθητές και φυσικά από τους καθηγητές για να αποτελεί το σχολείο μας πρότυπο στην μαθητική κοινότητα.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1οΓυμνάσιοΓέρακα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...