ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΩΡΑ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ – 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΩΡΑ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ – 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ!!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 8:15 μ.μ.

10704195_902008449844636_1074425043756689099_n

Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικήρυξαν φιλόζωοι του Μαρκόπουλου Αττικής τον δράστη που στις 7 Ιανουαρίου κακοποίησε μέχρι θανάτου ένα άρρωστο αδέσποτο σκύλο που είχε βρει καταφύγιο σε μια αυλή.

Το ζώο εντοπίστηκε πεθαμένο με δεμένα τα πόδια του με καλώδιο δίπλα από τους κάδους των σκουπιδιών στη διασταύρωση των οδών Γέγου και Κλιάτη κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο δράστης είχε μάλιστα κλείσει το στόμα του με το λουρί.

Στο σκυλί δεν έγινε νεκροψία καθώς το πτώμα του το μάζεψαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου και όχι οι αστυνομικοί, που όφειλαν να το μεταφέρουν ώστε να γίνει κτηνιατρική εξέταση για τη διαπίστωση των αιτιών θανάτου του.

Έτσι βρήκαν το ζώο.

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη το ζώο, που περιφερόταν αδέσποτο στην περιοχή, πριν από μέρες βρήκε καταφύγιο στην αυλή ενός σπιτιού η γυναίκα που το εντόπισε άνοιξε το γκαράζ της του έβαλε κουβέρτες, τροφή και νερό ώστε το σκυλί να ηρεμίσει και μόλις καταφέρουν οι φιλόζωοι να το πιάσουν θα το πάνε για θεραπεία.

Όμως το ζώο εξαφανίστηκε και τελικά εντοπίστηκε νεκρό. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάνουν έκκληση σε όποιο είδε ή γνωρίζει τον δράστη να τον καταγγείλει στο Α.Τ. Μαρκόπουλου.

H Μπίλυ Δρίτσα, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας, που τράβηξε και τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε, εξήγησε στο www.zoosos.gr πως η συγκέντρωση που διοργανώνεται θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Μαρκοπούλου. Ενώ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με το έγκλημα οφείλει να το καταθέσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει με τη Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου στα τηλέφωνα: 6972803099 και 6972056018.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ

Πηγή: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον κακοποιημένο σκύλο | www.zoosos.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...