REAL: ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 17 οπαδοι που έβριζαν τον Μέσι!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

REAL: ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 17 οπαδοι που έβριζαν τον Μέσι!!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 | 3:43 μ.μ.


Πάνω από όλα σεβασμός…. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως είναι όταν μια ομάδα σέβεται τον εαυτό της, την ιστορία της, αλλά και τους υγιής φιλάθλους της ! Απέκλεισε από τα γήπεδα 17 άτομα λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Απέκλεισε δια βίου από τα γήπεδα 17 οπαδούς των «Μερένγκες» που έβριζαν την Μπαρτσελόνα, την Καταλωνία και τον Λίονελ Μέσι… Οι συγκεκριμένοι χαρακτήριζαν «καθυστερημένο» στο εντός έδρας παιχνίδι με την Θέλτα, τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι παράγοντες της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που διαθέτει το γήπεδο, αλλά και μέσου του εισιτηρίου εντόπισε τους «υβριστές» και τους τιμώρησε δια βίου από τα γήπεδα.

Αντίστοιχα είχε πράξει και η ομάδα της Βαλένθια που απέκλεισε δια βίου τον οπαδό της που πέταξε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Λίονελ Μέσι.

Οι ισπανικοί σύλλογοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύουν τα ατομικά τους συμφέροντα καθώς δεν είναι απλά ποδοσφαιρικές ομάδες και τίποτα άλλο, αλλά εταιρείες!

Αυτό μάλιστα λόγω το ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα μάρκετινγκ και οικονομικής διαχείρισης. Επιπλέον, προσπαθούν να προστατεύσουν το προϊόν που λέγεται ισπανικό πρωτάθλημα, αφού έχει τις δύο πλουσιότερες ομάδες και καλύτερες ομάδες του κόσμου (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) ενώ η La Liga βρίσκεται στα κορυφαία σαλόνια των παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

makeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...