Προβολή της ταινίας "Το γράμμα που άλλαξε τη ζωή μου" (L`Age de Raison) στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης (Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προβολή της ταινίας "Το γράμμα που άλλαξε τη ζωή μου" (L`Age de Raison) στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης (Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 | 1:02 π.μ.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης


σας προσκαλεί την

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

και ώρα 21:00

(Εισφορά-Είσοδος 3 ευρώ)


στην προβολή της ταινίας


Το γράμμα που άλλαξε τη ζωή μου
(L`Age de Raison)
unnamed
Υπόθεση
Η Μάργκαρετ ζει στους ρυθμούς της υπέρ-απαιτητικής της θέσης στην πολυεθνική που εργάζεται και αντιμετωπίζει δουλειά και σχέσεις με σιδερένια πυγμή. Στα γενέθλια των 40 της, ένας συνταξιούχος συμβολαιογράφος της παραδίδει το πρώτο από μια σειρά γραμμάτων από τον… ανήλικο εαυτό της. Έτσι η μικρή Μαργκερίτ αποκαλύπτει στην καριερίστα Μάργκαρετ πόσα πολύτιμα έχει λησμονήσει στη ζωή της.

Λίγα λόγια

Γαλλική ρομαντική κομεντί του 2010 που διαρκεί 97 λεπτά.
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Yann Samuell, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το «Αγάπα με αν τολμάς» που είχε δείξει πέρσι η Λέσχη.
Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η διεθνούς φήμης Sophie Marceau, γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως «Braveheart», «The World Is Not Enough» και άλλες.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία : Yann Samuell

Σενάριο : Yann Samuell

Πρωταγωνιστές : Sophie Marceau, Marton Csokas, Michel Duchaussoy



Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.

Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης (Οινοποιείο Πέτρου - Λ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...