ΦΙΑΣΚΟ το σόου με το ΑΝΑΚΟΝΤΑ που τον “ΚΑΤΑΠΙΕ” ζωντανό!! Φώναζε…ΒΟΗΘΕΙΑ, για να τον σώσουν!! (φώτο & βίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΦΙΑΣΚΟ το σόου με το ΑΝΑΚΟΝΤΑ που τον “ΚΑΤΑΠΙΕ” ζωντανό!! Φώναζε…ΒΟΗΘΕΙΑ, για να τον σώσουν!! (φώτο & βίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 | 10:53 π.μ.

Εξαγριωμένοι οι τηλεθεατές, “βομβαρδίζουν” με μηνύματα το Discovery: “Μας εξαπατήσατε”! Το ριψοκίνδυνο πείραμα που αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Πολ Ροζόλι,… ο οποίος θέλησε να δείξει πως είναι να σε τρώει ένα ανακόντα πήρε σάρκα και οστά. Το επεισόδιο του ντοκιμαντέρ μεταδόθηκε από το Discovery Channel μόλις εχτές το βράδυ, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από το κοινό που περίμενε τον “ριψοκίνδυνο κινηματογραφιστή να φαγωθεί από το τεράστιο ερπετό.

makeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...