Γέρακας: "Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι" ο Γιάννης Καντηλώρος..... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας: "Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι" ο Γιάννης Καντηλώρος.....

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 | 8:13 μ.μ.

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας καλός μας φίλος, ένας ανιδιοτελής εργάτης του συλλόγου και Γέρακα επί ολόκληρες δεκαετίες, ένας άνθρωπος τον οποίο όποιος τον γνώριζε, η γνωριμία του μετατρεπόταν σε φιλία πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια να γράψει κανείς για τον Γιάννη τον Καντηλώρο.

Πιστεύω πως αν καθόταν δίπλα μου και με έβλεπε αυτή τη στιγμή θα... με κοροϊδευε.

Όμως το ότι έφυγε είναι πολύ πολύ βαρύ για μας τους φίλους του.

Από μικρά παιδιά στην ίδια γειτονιά, πόσα μου έρχονται στο μυαλό και τι να πρωτογράψω; Αυτές οι μνήμες θα τον κρατάνε ζωντανό μέσα μας...

Κάποτε θα ξεμπλέξω το μυαλό μου και θα αναφερθώ στον Γιάννη. Όχι τώρα όμως.

Φίλε καλό ταξίδι, δώσε χαιρετισμούς στον Στράτο, στον μπαρμπα Νίκο στον Γιώργο, στον Νίκο, σε όλους όσους φύγανε πριν από σένα. Θα σε υποδεχτούν με αγάπη γιατί μόνο αυτή σου ταίριαζε... Μην περιμένετε πολλά λόγια αγαπητοί φίλοι.

Ο Γέρακας είναι πια φτωχότερος και εμείς ακόμα περισσότερο...



Βασίλης Δημητριάδης

http://gerakasorg.blogspot.gr/2014/12/blog-post_28.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...