Πολλά τα προβλήματα στη Λ. Ανθούσας λόγω της νεροποντής Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πολλά τα προβλήματα στη Λ. Ανθούσας λόγω της νεροποντής

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 | 1:27 μ.μ.


Στη χθεσινή πρωινή μπόρα, για άλλη  μια φορά ακόμα , η Λεωφόρος  Ανθούσας από το ύψος του ΜΑΚΡΟ μέχρι τη διασταύρωση   ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΦΑΜΑΡ , ήταν ένας πραγματικός  χείμαρρος.

 Ιδιαίτερα στις ώρες από 08:00 μέχρι την 10:00 ήταν αδύνατη η διάβαση πεζών  και τα  αυτοκίνητα κινούντο με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία, λόγω  της συνεχούς βροχής , του μεγάλου όγκου νερού που έρεε επί του καταστρώματος ,της  μη ύπαρξης αγωγών συλλογής  όμβριων  και διαβάσεων / πεζοδρομίων

Το πρόβλημα αυτό ταλανίζει χρόνια τους Ανθουσιώτες και  σε κάθε κακοκαιρία παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο..
 Γνωρίζουμε ότι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος και η μελέτη και το έργο που αφορά τη διάβαση των πεζών  έχει ανατεθεί σε ανάδοχο . Παράλληλα με την εκτέλεση του έργου αυτού μπορεί  να κατασκευαστεί και αγωγός όμβριων μέχρι το ύψος  εισόδου του αμαξοστασίου και σταματά η πολύχρονη ταλαιπωρία.

Μας προβληματίζει  το γεγονός ότι ακόμα  δεν έχουν  προχωρήσει  οι διαδικασίες υλοποίησης και όλα έχουν μείνει στα χαρτιά και τις υποσχέσεις. Καιρός είναι να προχωρήσουν τάχιστα οι ενέργειες, πριν θρηνήσουμε θύματα και να σβηστεί  η εντύπωση που επικρατεί στην Ανθούσα ότι ‘’δεν ενδιαφέρεται  κανείς  για μας’’.


Φωτό αρχείου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...