Παρέμβαση Παλλήνης:Ευχές σε όλους τους συνδημότες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παρέμβαση Παλλήνης:Ευχές σε όλους τους συνδημότες

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 | 4:26 μ.μ.

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Παλλήνης Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία.

Ελπίζουμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία που οι εργαζόμενοι της πατρίδας μας, όλοι οι Ελληνες, θα τα γιορτάσουν μέσα σε κλίμα ζόφου, φτώχειας και απελπισίας.

Ας κάνουμε ότι είναι δυνατόν όλοι μαζί,για να ανοίξει ένα παράθυρο στο αύριο.Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέες πολιτικές που θα μας εξασφαλίσουν αξιοπρέπεια και προκοπή.


Απόστολος Βολιώτης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...