ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ - «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ - «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 10:57 μ.μ.

IMG_2974

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών αλλά και μεγάλων φίλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21.12.2014 η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στην Παλλήνη στα πλαίσια  των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη»!

Το Bici di Angelo τα είχε οργανώσει όλα τέλεια και δίκαια  απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων μας
Η γιορτινή μας ποδηλατάδα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, γέλιο και πειράγματα! Γλυκαθήκαμε στο ζαχαροπλαστείο Δεδούση, επισκεφθήκαμε κάποια σημαντικά σημεία της Παλλήνης και μετά την όμορφη βόλτα μας ήταν πολλοί αυτοί που δοκίμασαν τις ικανότητες τους στην πίστα δεξιοτεχνίας που είχε στηθεί από το Bici di Angelo στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κατά γενική ομολογία τις εντυπώσεις κέρδισε ο λόφος Λεβίδη που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας. Την ξενάγηση μας είχε αναλάβει ο Δημήτρης Καρπούζος από τον σύλλογο «Ο Παλληνεύς».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...