Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ένωσης Γονέων Παλλήνης για το Νέο Λύκειο (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ένωσης Γονέων Παλλήνης για το Νέο Λύκειο (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 | 11:05 π.μ.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα της Ένωσης Γονέων Παλλήνης την Κυριακή 30 Νοέμβριου για την ενημέρωση προς τους γονείς και κηδεμόνες σχετικά με την εφαρμογή του νομού για το νέο λύκειο και την τράπεζα θεμάτων στην όποια εισηγητής ήταν ο πρόεδρος κέντρου μελετών και τεκμηρίωσης ΟΛΜΕ κ.Π.Χαραμης .

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η πρόεδρος της 5ης ΕΛΜΕ (Ένωσης εκπαιδευτικών μέσης εκπαίδευσης ) κ. Άννα Μπαχτή ,εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης > διευθυντές γυμνασίων και λυκείων της περιοχής και αντιπροσωπείες μαθητών από όλα σχεδόν τα 15 μελή σχολικά συμβούλια γυμνασίων και λυκείων της περιοχής Παλλήνης .

Εκ μέρους του δήμου Παλλήνης επίσης χαιρέτισαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Σταματίου Θεόδωρος ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Λιακόπουλος Άγγελος ,ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ.Σμερος Κώστας ,ο κ. Βολιώτης Αποστολος , η περιφερειακή σύμβουλος κ Θεοχάρη Καίτη και πλήθος γονέων.

Κλικ στις φωτό για μεγέθυνση


 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...