Αποχώρηση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των συμβούλων της ''Παρέμβασης Παλλήνης'' (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποχώρηση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των συμβούλων της ''Παρέμβασης Παλλήνης'' (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 | 12:52 π.μ.

Magical Snap - 2014.12.04 00.48 - 002

Η γνωστή τακτική του κου Ζούτσου να απαξιώνει  το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων συνεχίζεται….
Αυτή την φορά όμως υπήρξε  μια διαφορετικού είδους διαμαρτυρία από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο” στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 02.12.2014

Ποιο συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Απόστολος Βολιώτης και κα Μίλια - Μαρία Κόπτη σε ένδειξη έμπρακτης διαμαρτυρίας αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πρώτων 2 θεμάτων της ημερησιας διάταξης.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της παράταξης “Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο” και το ΒΙΝΤΕΟ της αποχώρησης…

62818-3004dyotoixos

Παρέμβαση Παλλήνης: Η διοίκηση του κ. Ζούτσου ορθώνει στεγανά στην ενημέρωση και τον έλεγχο

Καταγγέλλουμε την πάγια τακτική της δημοτικής αρχής Παλλήνης να απαξιώνει, ευτελίζει και υποβαθμίζει το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου που αποτελεί το ανώτερο πολιτικό όργανο της Πόλης μας.
Κάθε φορά σωρεύει πληθώρα θεμάτων προς συζήτηση και ψήφιση χωρίς προηγουμένως να υπάρχει η έγκαιρη ενημέρωση των αιρετών συμβούλων με τα αντίστοιχα εισηγητικά και συνοδευτικά έγγραφα.
Παρά τις συνεχείς και επίμονες οχλήσεις μας, η τακτική αυτή συνεχίζεται με προσωπική ευθύνη του δημάρχου, κ. Αθανάσιου Ζούτσου. Εκφράζει, καθώς φαίνεται, τη δική του αντίληψη για την διαφάνεια και το δημόσιο διάλογο.

Η αντιδημοκρατική αυτή πρακτική πρέπει να λάβει τέλος εδώ και τώρα.

Σε ένδειξη έμπρακτης διαμαρτυρίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ‘’Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο΄΄ αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων που αφορούσαν στον προϋπολογισμό και την ετήσια δράση του ‘’Οργανισμού προσχολικής αγωγής και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Παλλήνης’’ στη συνεδρίαση της Τρίτης 2/12/2014,διότι για μία ακόμη φορά, λάβαμε γνώση των εισηγήσεων και προτάσεων της δημοτικής αρχής, ηλεκτρονικά, τρείς μόλις ώρες πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου!

Δηλώνουμε ότι, αν από την επόμενη κιόλας συνεδρίαση δεν αποσταλούν οι εισηγήσεις εντός της νόμιμης προθεσμίας,ώστε να μπορούμε να ετοιμάζουμε τις προτάσεις μας προς το Δ.Σ, θα ζητήσουμε την παρέμβαση της εποπτεύουσας αρχής.
Το δημοτικό συμβούλιο είναι θεσμός ανοικτού διαλόγου, δημοσίου ελέγχου ανάδειξης προβλημάτων και θεμάτων με κατοχυρωμένο το δικαίωμα συμμετοχής και ενημέρωσης του συνόλου των αιρετών μελών και των πολιτών.
Το άβατο στην πληροφόρηση που επιβάλλει ο κ. Ζούτσος οδηγεί μόνο σε επικίνδυνα μονοπάτια αυθαιρεσίας και αυταρχισμού.
Όμως, όσα στεγανά και εάν επιχειρεί να ορθώσει δεν είναι αρκετά για να αποκρύψουν την ευλαβική του προσήλωση στις δημοσιονομικές επιταγές της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Άλλωστε, το απέδειξε έμπρακτα με την αύξηση των δημοτικών τελών για να καλύψει τις υπέρογκες μειώσεις των πόρων που η κεντρική εξουσία δεν αποδίδει στους δήμους. Τα ίδια διαπιστευτήρια θα καταθέσει ενόψει της ψήφισης του δημοτικού προϋπολογισμού για το 2015.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ‘’Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο’’
Απόστολος Βολιώτης
Μίλια - Μαρία Κόπτη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...