Μπάκας σε Ζούτσο: Γιατί υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών κ.Δήμαρχε; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μπάκας σε Ζούτσο: Γιατί υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών κ.Δήμαρχε;

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 | 8:59 μ.μ.


Μία από τις πολλές ερωτήσεις που αποφάσισε να αφήσει αναπάντητες ο κ. Δήμαρχος στο ΔΣ της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου ήταν σχετικά με το δυσανάλογο κόστος που προβλέπεται για συγκεκριμένες δαπάνες τόσο σε σχέση με άλλες, όσο και σε σχέση με το ύψος που αναλογούσε στις ίδιες αυτές δαπάνες τα προηγούμενα χρόνια.

Στην ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄, Κώστα Μπάκα,

ο οποίος υπέβαλλε μάλιστα για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ τη σχετική ερώτηση, μετά και τη συζήτηση την προηγούμενη φορά για τα δημοτικά τέλη του 2015, ο κ. Δήμαρχος απάντησε ατυχώς πως δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα αυτό στο οποίο δεν είχε όμως "προσέλθει" ποτέ...

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπάκας αναφέρθηκε στην ύπαρξη της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας στη δημοτική ενότητα του Γέρακα, κάτι που όπως ο ίδιος είπε είναι πολύ καλό για τον Γέρακα και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να παραμείνει, αλλά αναρωτήθηκε με έντονο τρόπο γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Παλλήνη και στην Ανθούσα.

Ιδιαιτέρα μάλιστα από τη στιγμή που οι δημότες όλης της πόλης πληρώνουν ακριβώς τα ίδια δημοτικά τέλη, δημιουργεί αίσθημα άνισης αντιμετώπισης η έλλειψη πρόβλεψης στο να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια όλοι οι δημότες.

Όσον αφορά τη δημοτική ενότητα της Παλλήνης, αποτελείται από 27000 στρέμματα εκ των οποίων μόνο τα 5000 στρέμματα περίπου είναι εντός σχεδίου και μόνο αυτά εξυπηρετούνται από αστική συγκοινωνία. Μεγάλο μέρος δηλαδή του "κομματιού" της Παλλήνης μένει ακάλυπτο από οποιαδήποτε αστική η’/και δημοτική συγκοινωνία…

Ο κ. Δήμαρχος για το θέμα αυτό αποφάσισε να "αλλάξει" τη στάση του δίνοντας απάντηση : "η τοπική συγκοινωνία υπήρχε από παλιά"!

Σε κάθε περίπτωση η παράταξη μας δε μπορεί να αποδεχθεί κάτι τέτοιο ως υπεύθυνη αντιμετώπιση του θέματος και σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Παλλήνη και στην Ανθούσα.

Ελπίζουμε κρίνοντας πλέον και από την εμπειρία του θέματος της REDS, όπου όταν θέσαμε το θέμα ο κ. Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει για να επανέλθει τελικά σε επόμενο ΔΣ δίνοντας εξηγήσεις για το θέμα, ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και αυτή τη φορά τόσο για τα θέματα αυτά όσο και για άλλα θέματα που έχουν τεθεί στο παρελθόν…



 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...