Α.Ο Παλλήνης: Τουρνούα με ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Α.Ο Παλλήνης: Τουρνούα με ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 | 2:36 π.μ.

Ο Α.Ο. Παλλήνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων νεανίδων – κορασίδων με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων από τις Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στο Νέο κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης, περιοχή Κάντζας, θα διεξαχθούν 4 αγώνες με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΔΟΣ, BIP BLUE, BIP RED.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα (29/12)

ΑΣΠΕ Θέτις - BIP Blue (17:00)

ΑΟ Παλλήνη - BIP Red (19:00)

Τρίτη (30/12)

ΑΣΠΕ Θέτις - BIP Red (17:00)

ΑΟ Παλλήνη - BIP Blue (19:00)

Θα υπάρχει κάλυψη web tv των αγώνων μέσω του site του συλλόγου www.pallinivolleyball.gr

Να ευχαριστήσουμε θερμά το σωματείο «Α.Σ.Π.Ε. ΘΕΤΙΣ» και τον πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Τάσο για τη συμμετοχή και να ευχηθούμε να παρακολουθήσουμε όμορφους αγώνες.

Ο Α.Ο.Παλλήνη προσπαθεί έμπρακτα να συμβάλει καθημερινά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Παλλήνη αλλά και στη ευρύτερη περιοχή με σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...