Και καθηγήτρια πλέον η Κατερίνα Στεφανίδη!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Και καθηγήτρια πλέον η Κατερίνα Στεφανίδη!!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 | 2:37 π.μ.



Απόφοιτη του φημισμένου Στάνφορντ, αθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου και πλέον και καθηγήτρια. Η Κατερίνα Στεφανίδη διεπρέπει στις ΗΠΑ και πλέον ετοιμάζεται να πάρει την πράσινη κάρτα εργασίας. Όλα αυτά και ενώ προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά σε φουλ ρυθμούς.

του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία έκδοσης πράσινης κάρτας, αλλά για να γίνει αυτό, εκτός από μια σειρά εγγράφων και συνθηκών που είναι απαραίτητα, χρειάζεται να παραμείνει για τουλάχιστον δύο μήνες στην Αμερική. Έτσι, η δευτεραθλήτρια Ευρώπης του επί κοντώ φέτος στη Ζυρίχη, θα περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τον Μάρτιο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού. Άλλωστε ο πρώτος της μεγάλος στόχος είναι η Πράγα.
Στα πλαίσια αυτά και ενώ προετοιμάζεται στο Φίνιξ στην Αριζόνα, έκλεισε και τους αγώνες της. Στις 9 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στο μίτινγκ στο Κολοράντο και στις 17 του ίδιου μήνα θα πάρει μέρος στο Pole Vault Summit στο Ρίνο και θα ακολουθήσουν κάποιοι αγώνες στο Φλάναγκαν και την Αριζόνα, πριν «κλείσει» όπως όλα δείχνουν στις 14 Φεβρουαρίου στα «Millrose Games» στη Νέα Υόρκη. Πάντως, περιμένει και να πάρει το «πράσινο φως» να αγωνιστεί και στη Βοστόνη. «Εχω προγραμματίσει μια σειρά από δυνατούς αγώνες. Στόχος μου είναι να συμμετάσχω και στο μίτινγκ στη Βοστόνη, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζω τον Ιανουάριο, όταν οι διοργανωτές ανακοινώσουν τα αγωνίσματα».
Η 25άχρονη άλτρια ν’ αναφέρουμε ότι έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο στο Στάνφορντ, ανθρώπινη βιολογία (human biology), και εξειδίκευση κάνει τώρα με το διδακτορικό στη γνωστική ψυχολογία (cognitive psychology) στο Φίνιξ στην Αριζόνα. Είναι στο 2ο έτος, θέλει άλλα 4 χρόνια, όμως παράλληλα διδάσκει. Έτσι, έχει δικαίωμα, αφού δουλεύει να πάρει πράσινη κάρτα, που μπορεί να δοθεί σε επαγγελματίες αθλητές. Πρόσφατα πάντως, είδε να μπαίνει και το όνομά της σε μαρμάρινη πλάκα στο πρώτοςτης πανεπιστήμιο, το Στάνφορντ. Χαράζεται το όνομα σε αθλητές που έχουν κερδίσει τίτλο σε αμερικανικό πρωτάθλημα, όπως πέτυχε η Κατερίνα όταν κέρδισε το NCAA. Γυμνάζεται με τον Νικ Χάισονγκ, τον Ολυμπιονίκη του επί κοντώ στο Σίδνεϋ το 2000 και μάνατζέρ της είναι η Κάρεν Λοκ.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πολλα συγχαρητηρια στην κατερινα μας εχει κανει ολους υπερηφανους της ευχομε ολοψυχα και πολλες αλλες επιτυχιες στην προσωπικη και αγωνιστικη ζωη της η κοπελια αξιζη παρα πολλα

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...