Ανακοίνωσε την αποστασιοποίηση του ο Μπουλμπασάκος - Μπάκας: Δεν εκφράζει πλέον την παράταξη στα δημοτικά συμβούλια ο κος Μπουλμπασάκος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωσε την αποστασιοποίηση του ο Μπουλμπασάκος - Μπάκας: Δεν εκφράζει πλέον την παράταξη στα δημοτικά συμβούλια ο κος Μπουλμπασάκος

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 | 3:58 μ.μ.

Την αποστασιοποίησή του από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Με την δήλωσή του που διάβασε στο χθεσινό (10/12) δημοτικό συμβούλιο εξηγούσε τους λόγους που διαχωρίζει τη θέση του.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Κώστας Μπάκας, όπου ευχαρίστησε τον κύριο Μπουλμπασάκο για την προσφορά του και ξεκαθάρισε πως πλέον δεν εκφράζει την παράταξη στα δημοτικά συμβούλια.

Παρουσιάζουμε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του κυρίου Μπουλμπασάκου (και φωτό):

«Η επί 40 χρόνια πολιτική μου παρουσία στο χώρο της Αριστεράς με έμαθε ότι τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με συναινέσεις, συνεργασίες και σύνθεση απόψεων.

Τα κόμματα πλέον είναι πολυτασικά, πολυφωνικά και οι αποφάσεις βασίζονται σε συλλογικές διαδικασίες με σεβασμό όλων των απόψεων.

Αν αυτό συμβαίνει στα κόμματα/αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να ισχύει για δημοτικές παρατάξεις, που εκεί συνυπάρχουν πολίτες με διαφορετικές κομματικές προτιμήσεις με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικά βιώματα και αναφορές.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία συγκροτήθηκε σε αυτή τη βάση και προσπαθεί να υπηρετήσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις, με συνέπεια και συνέχεια.

Δεσμεύθηκε ότι θα ασκήσει προγραμματική αντιπολίτευση μακριά από λαϊκισμούς και συντηρητικές επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή τα ίδια ο κος Μπουλμπασάκος. Όπου φυσάει ο άνεμος....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...