ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 | 2:55 μ.μ.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Σύμφωνα λοιπόν με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες αύριο Τρίτη και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία την Τετάρτη θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία τη Δυτική Στερεά, το νότιο Ιόνιο και πιθανώς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Επίσης, την Τετάρτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

Την Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...