Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ BAZAAR ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΛΑΝΔΡΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ BAZAAR ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΛΑΝΔΡΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 | 2:12 π.μ.

Magical Snap - 2014.12.30 02.17 - 001

Μία μαγική ημέρα Χριστουγέννων ζήσαμε το Σάββατο 20.12.2014 στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑΝΔΡΟΥ.
Ήταν μια ημέρα που τα είχε πραγματικά όλα. Τραγούδι, κέφι, ζωντάνια, γιορτινή διάθεση και πολλά χαμόγελα και ευχές από τους μικρούς μαθητές των εκπαιδευτηρίων και τους γονείς τους.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον  χώρο των εκπαιδευτηρίων σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό περιβάλλον και οι ιδιοκτήτες-διοργανωτές δίκαια απέσπασαν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν για πολλές ώρες στα φουσκωτά παιχνίδια στο τραμπολίνο  αλλά και σε άλλα παιχνίδια που είχαν τοποθετηθεί στον περιβάλλοντα χώρο.

Το συγκρότημα ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ κάποια στιγμή πήρε τα ηνία και με τα τραγούδια του “ταξίδεψε” όλους τους παρευρισκόμενους σε άλλες εποχές….

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑΝΔΡΟΥ όμως δεν μείνανε μόνο στις εορταστικές ευχές αλλά πέρασαν και στη δράση.
Πιο συγκεκριμένα μεγάλη επιτυχία είχε  το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR των Εκπαιδευτηρίων που ήταν αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, την αγάπη και την ανθρωπιά.
Τα έσοδα του BAZAAR θα δοθούν στο ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος κος Ζούτσος Θανάσης, ο επικεφαλής της μείζονος κος Μερτύρης Παναγιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Καρατζάς Γιώργος, Χαλκίδης Γιάννης, Μπαξεβάνης Δημήτρης, Σμέρος Κώστας κ.α.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και οι κύριοι Ζάβρας Γιώργος, Οικονόμου Θάνος, Καρπούζος Δημήτρης και οι κυρίες Κανάκη Μαριάννα και Κατσέλη Ματίνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...