Γιορτή αγάπης και προσφοράς διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιορτή αγάπης και προσφοράς διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 | 12:36 π.μ.

Γιορτή αγάπης, γιορτή προσφοράς διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Γέρακα και σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00. Το εισητήριο εισόδου είναι ένα τυποποιημένο προϊόν μακράς διάρκειας, ενώ οι μικροί πρωταγωνιστές θα επισκεφθούν τα Εργαστήρια Ξωτικών που θα στηθούν μέσα στο σχολείο.

Δείτε την πρόσκληση του Συλλόγου.

Το σχολείο μας φορά τα γιορτινά του και σας προσκαλεί σε μια αλλιώτικη , ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο χώρο του Σχολείου, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00μμ.

Τα παιδιά μας θα μας ταξιδέψουν, παρουσιάζοντας τα γιορτινά έθιμα της χώρας μας με τον δικό τους τρόπο , θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου θα μας παρουσιάσει δύο γιορτινές χορογραφίες.

Ο Τζίμπο ο αρχηγός των Ξωτικών θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε ένα ωριαίο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους .

Τα Εργαστήρια Ξωτικών θα περιμένουν τους μικρούς μας καλεσμένους, ώστε να κατασκευάσουν αντικείμενα από πηλό , να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες , να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, να ζωγραφίσουν , να φτιάξουν διάφορες χειροτεχνίες με ανακυκλώσιμα υλικά ,να συνθέσουν ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την κάθε αίθουσα και φυσικά να γράψουν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τα ξωτικά στο εργαστήρι της Αγάπης χρειάζονται τη βοήθειά μας για να αυξήσουν την Αγαποδύναμή τους! Όλοι μαζί μπορούμε να τα βοηθήσουμε , προσφέροντας ένα τυποιημένο - συσκευασμένο προιόν μακράς διάρκειας.

Τα προιόντα που θα συγκεντρωθούν , θα διατεθούν τις προσεχείς ημέρες στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του σχολείου μας .

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με τις ψυχές μας γεμάτες αγάπη.

Σας περιμένουμε με χαρά , να μοιραστείτε μαζί μας τη μαγεία τούτη των Χριστουγέννων !!!!!

Πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...