ΠΑΛΛΗΝΗ TRAVEL: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24/12/2014 – 26/12/2014 ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ TRAVEL: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24/12/2014 – 26/12/2014 ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 | 10:53 π.μ.

ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24/12/2014 – 26/12/2014

1η μέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση 08:00 π.μ. από το γραφείο μας. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, συνεχίζουμε για την τεχνητή λίμνη Πλαστήρα που πήρε το όνομά της από τον πολιτικό που κατασκεύασε το φράγμα. Θα γευματίσουμε στο γραφικό Λαμπερό (προαιρετικό) και κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο για την Καλαμπάκα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ολιγόωρη ξεκούραση και ετοιμαζόμαστε για το βραδινό μας γλέντι που θα πραγματοποιηθεί σε ταβέρνα της περιοχής.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την Ελάτη και το Περτούλι, όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια και θα απολαύσουμε τη μοναδική ομορφιά τους. Ελεύθερος χρόνος για καφέ βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα επιστροφή στην Καλαμπάκα για δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε για τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα που δεσπόζουν πάνω από την Καλαμπάκα σαν θεόρατα γλυπτά. Θα επισκεφτούμε την Μονή Μεγάλου Μετεώρου, τη μεγαλύτερη Μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων και στη Συνέχεια τη Μονή Αγίου Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό της αγιορείτικου τύπου. Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και άφιξη στην Παλλήνη.

Τιμή συμμετοχής: 165€

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μετάβαση και οι εκδρομές με το πούλμαν, η διαμονή σε δίκλινο (ή τρίκλινο για όποιον το επιθυμεί ) δωμάτιο στο HOTEL KOSTA FAMISSI 3* με πρωινό, ένα δείπνο και ρεβεγιόν σε ταβέρνα της περιοχής, συνοδός εκδρομής.

Ειδικές τιμές για οικογένειες. Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί και ανάποδα, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

Ειδικές τιμές για οικογένειες

Pallini Travel

Λ. Μαραθώνος 72

Παλλήνη

Τηλ.: 21 6700 2251

Διεύθυνση email pallinitravel@gmail.com

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...