Υπόθεση R.E.D.S. - Για παραπληροφόρηση κατηγορήθηκε ο δήμαρχος Θ. Ζούτσος! [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υπόθεση R.E.D.S. - Για παραπληροφόρηση κατηγορήθηκε ο δήμαρχος Θ. Ζούτσος! [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 | 2:23 π.μ.

Magical Snap - 2014.11.18 00.28 - 002

Η πολυσυζητημένη υπόθεση R.E.D.S. είχε άλλο ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της 11.11.2014.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπάκας, κατηγόρησε τον δήμαρχο Θανάση Ζούτσο ότι ενώ γνώριζε την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ  από τις 30 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό συμβούλιο της 14ης Οκτωβρίου, ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και δεν έχει παρθεί καμία απόφαση!

Οι διάλογοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τον δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, να βρίσκεται εμφανώς σε δύσκολη θέση, μια που τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Κώστα Μπάκα, αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται ο δήμαρχος!

Δείτε το βίνετο…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...