Νεκτάριος Καλαντζής: Για άλλη μια φορά υποθηκεύεται το μέλλον του δήμου Παλλήνης με τις ερασιτεχνικές κινήσεις του δημάρχου κου Ζούτσου!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεκτάριος Καλαντζής: Για άλλη μια φορά υποθηκεύεται το μέλλον του δήμου Παλλήνης με τις ερασιτεχνικές κινήσεις του δημάρχου κου Ζούτσου!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 | 11:45 μ.μ.



Χάνονται τα χρήματα της αποχέτευσης που δήθεν είχε εξασφαλισμένα απο το 2011 ( το πόσο των 73 εκατ. Ευρώ) ο δήμος Παλληνης για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχετευςης σε Ανθουσα, Γέρακα και Παλληνη. Ψέματα επίσης οτι θα επιστραφούν χρήματα σε κάποιους που έχουν ήδη συνδεθεί στο Γαργηττο και οτι οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος κατασκευής των εσωτερικών δικτύων .

Και ολα αυτα γιατί τινάζεται για ακόμη μια φορα η λύση, για τον αποδεκτή των λυμάτων στην Ψυτάλλεια , εξαιτίας της αντίδρασης απο την πλευρά του Πειραιά. Το πρόβλημα και το αδιέξοδο που έχει προκύψει στον Σαρωνικο ( που βρίσκεται πιο κοντά στον Πειραιά) θα λυθεί ενδεχομένως με τη λύση της Λαυρεωτικης. 

Ο δήμος Παλληνης όμως, με τις ερασιτεχνικές κινήσεις του δημάρχου κινδυνεύει σε μια ανάλογης περίπτωση να βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού όπως ειναι γνωστό τα λύμματα της περιοχής δε γίνονται αποδεκτά ούτε στο Πλατύ Χωράφι απο τους δήμους Ραφηνας Πικερμιου και Σπατων Αρτεμιδος. 

Για άλλη μια φορα υποθηκεύεται το μέλλον του δήμου Παλληνης και οι προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Παλληνης οτι θα μπει όλη η περιοχή στην αποχέτευση , ήταν ψέμα με μονο σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων των δημοτών, πατώντας πάνω στις ελπίδες τους για το μεγάλο αυτο θέμα που εν ετει 2014 δεν έχει ακόμη επιλυθεί .


1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ερασιτέχνες μάλιστα συμφωνώ.. Τώρα το καταλάβατε; Ας είσασταν όλοι μαζί στις εκλογές για να τους στέλνατε σπίτι τους κύριε Καλαντζή.!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...