Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 | 9:39 μ.μ.



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις νυχτερινές ώρες σήμερα και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ.
Πιο συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα (κυρίως στα νησιά του Ιονίου) και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Επίσης, την Παρασκευή τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά σχεδόν ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...