Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Βρεφονηπιακών Σταθμών και των ΚΑΠΗ Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Βρεφονηπιακών Σταθμών και των ΚΑΠΗ Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 12:20 π.μ.

baxevanis

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Παλλήνης. Πρόκειται για το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Παλλήνης που έχει στην ευθύνη του τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ.

Πρόεδρος: Μπαξεβάνης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Δημόπουλος Ιωάννης (με αρμοδιότητα εκτός των άλλων και τα ΚΑΠΗ)

Μέλη: Μερτζάνος Γεώργιος, Μαντζώρος Ανδρέας, Δημητριάδης Βασίλειος, Κάλανδρος Παναγιώτης, Γρατσία Μαρία, Τζανακάκης Αντώνιος (Διευθυντής Σχολείου), Λεπτίκου - Σμέρου Σοφία (εκπρόσωπος εργαζομένων), Ρούσσος Παντελής (εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων), και Κακαμπούκη Βίκυ, Κοφινιώτη Αλεξάνδρα, Κουκουβάου Σία.
Η θητεία του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 28/02/2017.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ο δημήτρης πάντα κοντά στα ΜΩΡΑ .....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...