Τι συμβαίνει με τον συμπαραστάτη του δημότη κε Ζούτσο; Γιατί τα γήπεδα μπάσκετ της Παλλήνης είναι σε άθλια κατάσταση τόσα χρόνια; Πότε επιτέλους θα είναι έτοιμο το παλιό Δημαρχείο Παλλήνης; [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τι συμβαίνει με τον συμπαραστάτη του δημότη κε Ζούτσο; Γιατί τα γήπεδα μπάσκετ της Παλλήνης είναι σε άθλια κατάσταση τόσα χρόνια; Πότε επιτέλους θα είναι έτοιμο το παλιό Δημαρχείο Παλλήνης; [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 12:22 π.μ.

Untitled-1

Τι συμβαίνει με τον συμπαραστάτη του δημότη κε Ζούτσο;

Γιατί τα γήπεδα μπάσκετ της Παλλήνης είναι σε άθλια κατάσταση τόσα χρόνια;

Πότε επιτέλους θα είναι έτοιμο το παλιό Δημαρχείο Παλλήνης;

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσαν στο Δήμαρχο οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κύριοι Χαλκίδης, Κάλανδρος και Καραντζάς κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 11.11.2014.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε όλα τα ερωτήματα προς τον δήμαρχο κο Ζούτσο αλλά και τι απάντησε ο ίδιος…..
Πραγματικά έχει ενδιαφέρον….

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...