Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Κόκκινη όλη η «Arena»! - Οι οπαδοί των δύο ομάδων θα φορούν το ίδιο μπλουζάκι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Κόκκινη όλη η «Arena»! - Οι οπαδοί των δύο ομάδων θα φορούν το ίδιο μπλουζάκι

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 | 4:20 μ.μ.



Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναμετρώνται αύριο στο Βελιγράδι για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και οι ετοιμασίες των Σέρβων για την υποδοχή των ΓΑΥΡΩΝ, δίνουν και παίρνουν. Δεν χάνεται λεπτό έως αύριο το βράδυ, που οι δύο ομάδες θα πατήσουν το παρκέ, με τους οπαδούς των ομάδων να φορούν όλοι το μπλουζάκι που βλέπετε στη φωτογραφία.

Έχουν ετοιμαστεί 20 χιλιάδες μπλουζάκια με το εμβλήματα των δύο ομάδων, με την «Kombank Arena» να «βάφεται» όλη «ερυθρόλευκη» αύριο. Πέραν των εμβλημάτων των δύο συλλόγων, θα υπάρχει και η φράση «Orthodox Brothers» που «κοσμεί» τις σχέσεις των οπαδών, αλλά και των δύο ομάδων.

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται αύριο και οι Σέρβοι ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στα αδέρφια τους, τους ΓΑΥΡΟΥΣ και όλοι μαζί θα τραγουδούν στα ελληνικά και στα σέρβικα συνθήματα για τις ομάδες τους.

gavros.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...