Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 | 11:33 π.μ.



Αγαπητοί γονείς,
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 29-10-2014.  

Πρόεδρος :                           Γερασιμόπουλος Κώστας                         6948 - 308500                                                                                         
Αντιπρόεδρος :                    Γιαννόπουλος Γιώργος                              6977 - 788877
Γραμματέας :                       Μηλάτου Ευα                                             6937 - 254412
Ταμίας :                               Ζέππου Κατερίνα                                      6976 - 556732
Σύμβουλος :                        Κάλλης Χρήστος                                        6936 - 695466                   
Αναπληρωματικά Μέλη :    Πρέζας Νίκος
                                           Δουλής Γιάννης                                                                            
                                                                                       
Σχολική Επιτροπή :            Κώστας Γερασιμόπουλος
Ένωση Γονέων      :            Κώστας  Γερασιμόπουλος                              
                                            Γιώργος Γιαννόπουλος        

        
Η ύπαρξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολειού μας δεν θα έχει καίρια υπόσταση εάν δεν υπάρχει η αρωγή και η συμπαράσταση όλων των γονέων. 
Με λύπη μας όμως διαπιστώσαμε και επισημαίνουμε ότι, παρά την έκκληση του συλλόγου για συμπαράσταση και παρουσία των γονέων, στη τελευταία συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 29/10, η συμμέτοχη δεν ήταν η δέουσα. Η συνέλευση δεν έγινε μόνο για την διεκπεραίωση των εκλογών και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου αλλά και για να συζητηθούν σοβαρά θέματα που αφορούν στην λειτουργία του σχολείου και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας μέσα στο χώρο του σχολειού.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καθαριότητα - υγιεινή, η λειτουργία του ολοήμερου, τα δρομολόγια των σχολικών, η αποκατάσταση -  επισκευή στο κιόσκι κ.α.
Ζητάμε λοιπόν την βοήθειά σας και θέλουμε να αφυπνίσουμε την εθελοντική σας συνείδηση για να προάγουμε την ζωή των παιδιών μας στο σχολειό τους σε πραγματικά καλύτερη και ισότιμη με το σπίτι τους. Οι γονείς που έχουν γνώσεις και εμπειρία και κρίνουν ότι θα είναι χρήσιμοι στην προσπάθειά μας, μπορούν να καλέσουν το διοικητικό συμβούλιο ανά πάσα στιγμή.
            
Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά :
1.- Εφόσον δεν το έχετε κάνει ήδη, να καταθέσετε την εισφορά σας προς τον Σύλλογο Γονέων (15 ευρώ για ένα παιδί ή 20 ευρώ εάν έχετε περισσότερα του ενός παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας). Τα χρήματα της συνδρομής προς τον Σύλλογο Γονέων μπορούν να δοθούν σε κάποιο από τα μέλη το Δ.Σ. ή να μπουν σε κλειστό φάκελο, πάνω στον οποίο θα αναγράφεται το όνομα και η Τάξη του παιδιού και στη συνέχεια να τοποθετηθούν στο ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΙ με την ένδειξη «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ»που υπάρχει έξω από το γραφείο της κας Διευθύντριας (στο χώρο του φωτοτυπικού). Η απόδειξη θα σας δοθεί σε πρώτη ευκαιρία από τον Ταμία του Συλλόγου.
2.-Την αποφυγή στάσης για επιβίβαση ή αποβίβαση μπροστά από την πόρτα του σχολείου επί της οδού Ερατούς, μιας και η στιγμιαία διευκόλυνση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα !
3.- Την παρουσία σας στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου στο χώρο του σχολείου. Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής τους θα κοινοποιούνται με ανακοινώσεις τοιχοκολλημένες στους πίνακες ανακοινώσεων του σχολείου, καθώς και στο site «sygoki.blogspot.com».
                                                                                           

       Για τα προγράμματα (σκάκι, εικαστικά, κιθάρα, χορωδία, θεατρικό παιχνίδι) που διενεργούνται στο χώρο του σχολείου μας κάθε Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος, μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής στους : Κώστα Γερασιμόπουλο και Γιώργο Γιαννόπουλο .




                                                                                                             Το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...