Καταιγιστικός ο ΘΡΥΛΟΣ 5-1 τον Πανθρακικό (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καταιγιστικός ο ΘΡΥΛΟΣ 5-1 τον Πανθρακικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 | 10:47 μ.μ.




Σε περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδος συνέτριψαν τον αντίπαλο τους με 5-1, σκορ που δείχνει φτωχό μπροστά στις πολλές κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι "ερυθρόλευκοι". Ο Πασχαλάκης αν και μάζεψε πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα του, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και ήταν ο παίκτης που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του. 

Το παιχνίδι δεν... αντέχει σε κριτική, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι μεγάλη. Το φανερώνουν άλλωστε και οι αριθμοί. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 29 τελικές προσπάθειες και ο Πανθρακικός είχε 10. 

Καλή παρουσία από τις... αλλαγές του Μίτσελ, με τους Μπουχαλάκη, Γιαννούλη να ακολουθούν σε απόδοση τον Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ Ντοσεβί και Διαμαντάκος είχαν από ένα δοκάρι. Μάλιστα, ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά. 

Τα αρχικά πλάνα

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο κάθισε κάτω από τα δοκάρια με τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γιαννούλη στο αριστερό και τους Μποτία, Αυλωνίτη ανάμεσα τους. Μιλιβόγιεβιτς και Μπουχαλάκης ήταν τα αμυντικά χαφ, δεξιά τους ο Ντοσεβί, αριστερά τους ο Αφελάι και ο Τσόρι Ντομίνγκες πίσω από τον Διαμαντάκο. 

Ο Νίκος Μπαχαρίδης για πρώτη φορά στον πάγκο του Πανθρακικού επέλεξε να "κατεβάσει" την ομάδα του με παρόμοιο σύστημα. Ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων, έχοντας μπροστά τους στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά τους, Παπαγεωργίου, Σεφά, Ποτουρίδη και Χρήστου. Καθάριος και Λαδάκης ήταν τα αμυντικά χαφ με τον Μπαϊκαρά πίσω από τον Αράμπα. Τζάνης και Κάσες τοποθετήθηκαν στα άκρα

Επιθετικός μονόλογος

Από τα πρώτα 18 δευτερόλεπτα φάνηκαν οι προθέσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από τα... αποδυτήρια, αλλά Διαμαντάκος και Ντοσεβί δεν βρήκαν την μπάλα από το γύρισμα του Μπουχαλάκη. Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν εγκατασταθεί έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη και πίεζαν, με τους φιλοξενούμενους να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας, καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τη συντριπτική κατοχή, είχαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει στο μηδέν.  Πότε εύκολα, πότε δύσκολα οι αμυντικοί του Πανθρακικού και ο Πασχαλίδης σταματούσαν τις προσπάθειες των αντιπάλων τους, μένοντας έτσι ζωντανοί στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στη μοναδική φορά που επισκέφτηκαν την περιοχή του Ρομπέρτο, αλλά ο Τζάνης δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.    

Ο Ντομίνγκες ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του και στο 30' είδε τον Ποτουρίδη να του στερεί το γκολ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τζάνης τον ανέτρεψε και του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Ο Αργεντινός δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι λύνοντας με αυτό τον τρόπο το "Γόρδιο δεσμό". Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ολυμπιακός έφτασε στην επίτευξη ακόμα ενός τέρματος. Ο Ρομπέρτο έβγαλε γρήγορα τον Ντοσεβί στην αντεπίθεση, ο Γάλλος γύρισε από τα δεξιά, με τον Πασχαλάκη να βγαίνει και να διώχνει προ του Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Μπουχαλάκης πλάσαρε έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ του Πανθρακικού με τα ακροδάχτυλα βρήκε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο κεφάλι του Τζάνη και κατέληξε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Παπαγεωργίου να διώξει σχεδόν πάνω... στη γραμμή. 

Το πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε τελειώσει με περισσότερα τέρματα, όμως στο 43' ο Κάσες έστειλε τη "στρογγυλή θεά" λίγο άουτ, ενώ Διαμαντάκος "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι. 

Χορταστικό θέαμα

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανθρακικός θέλησε να ανέβει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό του δημιούργησε περισσότερα κενά στα μετόπισθεν. Αφελάι και Ντομίνγκες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία. Στο 64΄ο Ντοσεβί "μιμήθηκε" τον Διαμαντάκο με το σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0, με τον Ντομίνγκες να εκτελεί το κόρνερ και τον Αυλωνίτη να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά. 

Ο Πασχαλάκης συνέχισε να αποδίδει καλά και να σταματά τους αντιπάλους του, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο 79' ο Πανθρακικός μείωσε στο σκορ, όταν ο Μήτρογλου βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Κάσες με εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Ρομπέρτο. Στο 81' ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Τζάνη, αποτρέποντας τους φιλοξενούμενους να φτάσουν τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της. 

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε στο τέλος. Στο 84' ο Γιαννούλης ακόμα μία φορά έστειλε "συστημένη" την μπάλα στον Διαμαντάκο, με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Οποιος περίμενε πως το 4-1 θα ήταν το τελικό σκορ έκανε λάθος, καθώς ο Μήτρογλου με πλασέ, ύστερα από φάουλ  του Μπουχαλάκη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδος του.

Διαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Κίτρινες: Λαδάκης - Μήτρογλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Γιαννούλης, Μποτία, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Τσόρι Ντομίνγκες (69΄ Ντουρμάζ), Αφελάι (56΄ Φουστέρ), Διαμαντάκος, Ντοσεβί (75΄ Μήτρογλου)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ν.Μπαχαρίδης): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46΄ Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60΄ Μεχία), Αράμπα (79΄ Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...