Επίθεση με μαχαίρι στη ΠΑΛΛΗΝΗ σε βάρος 38χρονης και κλοπή φαρμακείου στο ΓΕΡΑΚΑ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επίθεση με μαχαίρι στη ΠΑΛΛΗΝΗ σε βάρος 38χρονης και κλοπή φαρμακείου στο ΓΕΡΑΚΑ!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 | 2:29 μ.μ.



Στην Παλλήνη, θύμα επίθεσης με μαχαίρι, έπεσε μια 38χρονη. Ο δράστης την τραυμάτισε και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την έστειλε στο νοσοκομείο για 800 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο. Η ληστρική ενέδρα είχε στηθεί λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα, στην οδό Βλαχερνών 51 στην Παλλήνη. Άγνωστος με την απειλή μαχαιριού επιτέθηκε εναντίον 38χρονης την ώρα που εκείνη έμπαινε στο σπίτι της. Αφού την χτύπησε και της προκάλεσε ελαφρά τραύματα με το μαχαίρι, απέσπασε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή. Το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στον Γέρακα, άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο φαρμακείου ενός 47χρονου, και πέρασαν στο εσωτερικό του. Αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα φάρμακα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...