Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ¨΄Η ΧΑΡΑ΄΄ Διοργανώνουν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ¨΄Η ΧΑΡΑ΄΄ Διοργανώνουν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 | 9:09 π.μ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ
και 
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ¨΄Η ΧΑΡΑ΄΄  
Διοργανώνουν 
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
την 
ΔΕΥΤΕΡΑ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡIOY 2014

Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ Con Anima
τραγουδούν για τη «Χαρά»

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο και τραγούδια που μιλούν για τα παιδιά και την αγάπη, θα ερμηνεύσει η Έλλη Κοκκίνου μαζί με την παιδική χορωδία “Con Anima” του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.
Στόχος της συναυλίας - που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης - είναι η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά». Πρόκειται για Φιλανθρωπικό Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, των Γονέων & Κηδεμόνων των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι ηθοποιοί: 

Μαρία Τσιμά & Κώστας Φλωκατούλας

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Αλεξόπουλος ακουστική κιθάρα
Δημήτρης Μεντογιάννης ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Κίτσιος βιολί
Κώστας Μανίκας μπάσο
Σάκης Διονυσόπουλος κρουστά
Ιουλία Τζαννετουλάκου πιάνο & δ/νση χορωδίας


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...