Συνελήφθη ο φονιάς του 25χρονου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη ο φονιάς του 25χρονου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 11:03 μ.μ.

26875667

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα των ερευνών των τεσσάρων ομάδων ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, αφού προχώρησαν σε συλλήψεις πέντε οπαδών της Γαλατασαράι, που πρωτοστάτησαν στα αιματηρά επεισόδια με τον Ερυθρό Αστέρα και έχουν άμεση σχέση με την δολοφονία  του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Μετά από παρακολούθηση 500 ωρών υλικού από κοντινές κάμερες καταστημάτων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον εγκληματία που αφαίρεση την ζωή από τον 25χρονο οπαδό του Ερυθρού Αστέρα.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...