ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: MOTOSPORTING ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: MOTOSPORTING ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 | 2:01 μ.μ.

Η εταιρεία Motosporting ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μοτοσυκλέτας τo 2004 στο Γέρακα Αττικής. Το 2007, χρονιά σταθμός, η εταιρεία μεταφέρεται στη Λ. Μαραθώνος 196 στην Παλλήνη, σε έναν πολυχώρο ικανό να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού μοτοσυκλετιστή αλλά και αυτοκινητιστή πλέον, αφού εκτός από πωλήσεις μοτοσυκλετών, αξεσουάρ για το αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα, service, βουλκανιζατέρ και πλυντήριο μοτοσυκλετών επεκτείνεται και στις πωλήσεις και το service αυτοκινήτων.

Σκοπός της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη του σύγχρονου μοτοσυκλετιστή και αυτοκινιτιστή σε όλα τα επίπεδα, από την αγορά ή την ανταλλαγή μοτοσυκλέτας με μοτοσυκλέτα, με αυτοκίνητο και το αντίστροφο, μέχρι το πλήρη εξοπλισμό του αναβάτη και της μοτοσυκλέτας αλλά και τη συντήρηση μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων.

Στόχος της Καπέλης Α. ΕΠΕ είναι η γρήγορη ανάπτυξη και η εξέλιξη της, πράγμα που την καθιστά ικανή να είναι πάντα μέσα στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και να καλύπτει στο μέγιστο βαθμό τα ζητούμενα των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών αλλά και αυτοκινητιστών.

http://motosporting.car.gr/cars/

http://www.motosporting.gr

Διεύθυνση

Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 14

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΤΤΙΚΗΣ, 15351

Τηλέφωνο 2106033125

Τηλέφωνο 2 2106616345

Κινητό 6934040300

Fax 2106616012

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...