Σκηνές φαρ ουέστ στα Σπάτα - Καταδίωξη και πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και δραστών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σκηνές φαρ ουέστ στα Σπάτα - Καταδίωξη και πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και δραστών

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 | 12:48 π.μ.

 

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Σπάτα... Καταγγελίες αναφέρουν ότι άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή μεγάλου πολυκαταστήματος το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των Σπάτων.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο της χρηματαποστολής ο οποίος παρέμεινε στο κατάστημα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερις, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μίας μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ διέφυγαν με λευκό φορτηγάκι μάρκας Μερσεντές.

Ακολούθησε καταδίωξη με περιπολικά να ακολουθούν κατά πόδας το βαν. Σε κάποιο σημείο ένα αστυνομικό αυτοκίνητο εμβόλισε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι επίδοξοι ληστές και εν συνεχεία υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Β. Παύλου και Μιχαλάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια συμπλοκή μεταξύ κατοίκων της περιοχής και Ρομά που διαβιούν στον κοντινό καταυλισμό κατά την οποία σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Διαψεύδουν επισήμως ότι σημειώθηκε τραυματισμός αστυνομικού.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/10/blog-post_4280.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...