ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 | 9:34 μ.μ.

Ήδη κατά τη πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, η παράταξή μας, «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», διαπίστωσε ότι η γνωστή τακτική της επανεκλεγείσας Δημοτικής Αρχής, να διοικεί το Δήμο μας με καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας και πρακτικές αμφίβολης νομιμότητας, δυστυχώς συνεχίζεται.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, κατήγγειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τις επαναλαμβανόμενες, παράνομες πρακτικές της Δημοτικής Αρχής, έκφανση των οποίων αποτέλεσε αυτή τη φορά, ήδη από τις πρώτες ημέρες της νέας θητείας του κ. Ζούτσου, η συγκρότηση των επιτροπών παραλαβής προμηθειών – υπηρεσιών και έργων του Δήμου μας.

Όπως επεσήμανε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, δεν είναι δυνατό να γίνει πιστευτό ότι πράγματι έλαβε χώρα «κλήρωση» (η λέξη τίθεται εσκεμμένα εντός εισαγωγικών) για τη συγκρότηση των επιτροπών αυτών. Κι αυτό, καθώς δεν κληρώθηκε ούτε Ηένας σύμβουλος της αντιπολίτευσης, σε –έστω- μία από τις πέντε επιτροπές. Μάλιστα, εντελώς τυχαία, αναδείχθηκαν ως μέλη και των πέντε επιτροπών, οι ίδιοι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, ανήκοντες άπαντες στην πλειοψηφία

Μετά τις καταγγελίες του Επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των λοιπών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στηλίτευσαν με τη σειρά τους τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής

Αποτέλεσμα των καταγγελιών της παράταξής μας, ήταν η κατάθεση προσφυγής στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κοινής για όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης.

Η παράταξη ««ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» δεν πρόκειται να παραμείνει απλός παρατηρητής πρακτικών που ευτελίζουν τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θίγουν την ίδια την έννοια της δημοκρατίας. Η Δημοτική Αρχή θα μας βρει απέναντί της σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Οφείλουμε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Παλλήνης, είτε μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, είτε όχι, να προασπιστούμε τα δικαιώματά τους, να είμαστε παρόντες και αρωγοί στις διεκδικήσεις τους, ελέγχοντας και προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάμεις για την χρηστή διαχείριση του δήμου μας από την δημοτική αρχή!

 

Παναγιώτης Ν. Μερτύρης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...